АСТМ А179 сеамлесс Угљен Челик Теплообменник цеви

АСТМ А179 сеамлесс Угљен Челик Теплообменник цеви
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

АСТМ А179 сеамлесс Угљен Челик Теплообменник цеви

Схаанки Покажите-е челичне цеви Цо   је један од професионални АСТМ А179 сеамлесс Угљен Челик измењивач топлоте Тубе произвођача и извозника, можемо снабдевање сеамлесс царбон стеел тубе, ЦД цеви и ЦД тубинг.Велцоме да упит нас Постигнут ћемо се потрудити о квалитету и цени да вас подржи.

АСТМ А179 покрива дебљину минимум-зида, бешавне хладно вучене лов-царбон челичне цеви за цевастих измењивача топлоте, кондензатора, и сличних аппаратус.Тубес преноса топлоте врши беспрекорну процесом и биће хладна извући. Топлота и анализа производа врши где челични материјали ће у складу са захтеваним хемијским препаратима угљен, мангана, фосфора и сумпора. Челичне материјали ће се подвргнути тесту тврдоће, равнање тест, распламсавање тест, штитник тест, и хидростатичко тест.

стандард:   АСТМ А179

Оцена: АСТМ А179


Производни процес:

Сеамлесс и хладно-дравн

Сханнки Покажите-е челичне цеви Цо, Лтд је један од водећих АСТМ А179 добављача безшавних котловских цеви, као и познати су произвођач, опремљен са многим професионалним АСТМ А179 бешавних фабрика бојлера цеви, добродошли да купи квалитетне АСТМ А179 бесшовного котловских цеви од наша фирма.


 

Istraga