АСТМ А106 Разред БиХ Бешавне угљеника Челичне цеви

АСТМ А106 Разред БиХ Бешавне угљеника Челичне цеви
Chat Now
Detalji o proizvodu

АСТМ А106 Разред БиХ Бешавне угљеника Челичне цеви за високе температуре услуге

Стандард: АСТМ А 106

Материјал: граде б

од: 10.2-1020мм

дебљина зида: 1.6-100мм

Дужина: 5.8м, 6м, 11.8М, 12м.ор дузина

Услови испоруке: као ваљани, МОК: 20 тонс

paket:

1.Ларге Пречник: Бевелед завршава према АНСИ Б16.25 са пластичним поклопцима, црним обојене површине, лоосе паковање

2.Смалл Пречник: Испод 2 "правим циљевима, преко 2" закошеним крајевима према АНСИ Б16.25 са пластичним поклопцима, црним обојене површине, шестоугаоним пакету, умотана у ткане торбе.


  СТМ А106 Сеамлесс Царбон Стеел цеви покрива бешавне угљен челичне цеви за високе службе у НПС 1/8 то НПС 48 закључно номиналне дебљине (просек) зида као што је дато у АНСИ Б 36.10. То ће бити дозвољено да достави цев има и друге димензије предвиђене су цеви у складу са свим осталим захтевима ове спецификације. пипе је наредио под ову спецификацију биће погодан за савијање, подвијање и сличан формирање рад, и за заваривање. када је челик се заварује. се претпостављало да ће поступак заваривања одговара степена челика и планиране намене или услугу може користити.

 


Сханнки Покажите-е челичне цеви Цо, Лтд је један од водећих добављача АСТМ А106 сеамлесс Угљен челичне цеви и такође познати као произвођач, опремљен многи професионални АСТМ А106 сеамлесс Угљен челичне цеви фабрике, добродошли у куповину високог квалитета АСТМ А106 Сеамлесс Царбон челичне цеви из наше компаније. Наш производ може прихватити цустом-маде.

Ако сте заинтересован за ставке,

Слободно се обратите ус.витх е-маил: инфо@схев-естеелпипе.цом

Istraga