СХАНКСИ СХЕВ-Е СТЕЕЛ ПИПЕ ЦО., ЛТД   

СХЕВ-Е СТЕЕЛ ПИПЕ је професионално предузеће посвећено производњи, продаји и извозу одводних цеви , прецизне челичне цијеви и легуре челичне цијеви се држе АСТМ А106, АСТМ А335 , АСТМ А 53, ЕН10305 стандарда и ецт.

Наше међународно пословање основано је 2008. године, прије тога смо имали 15 година пословања у Кини. Током домаћег развоја нашег пословања успоставили смо зрел и поуздан ланац снабдевања. За наше купце да пружимо професионалне, квалитетне услуге.

2008. године почели смо да истражујемо тржишта у иностранству. Ослањајући се на дугогодишње пословно искуство, обезбеђујемо квалитет производа из извора, са ефикасним системом испоруке како би задовољили потребе купаца и активно комуницирају са клијентима како би ријешили проблеме клијената и задовољили потребе купаца.

У протеклих 9 година смо сервисирали клијенте у 18 земаља, у којима се налазе Аргентина, Камбоџа, Чешка, Индија, Индонезија, Мексико, Мароко, Пакистан, Саудијска Арабија, Шпанија, Тајланд, Украјина, Вијетнам итд.

Наш професионални тим за продају и техничку подршку могу да обезбеде из понуде, рочне инспекције, транспорта, плаћања, царинске декларације и серије решених проблема, могу решити све проблеме за вас.  

Инсистирамо на принципу искрености, првог квалитета, који ће се односити према сваком купцу, и на крају постићи ситуацију са добитком.Зашто изабрати нас


Брза повратна информација

Када примимо понуду, наш тим за продају ће вас контактирати у најкраћем року.

Валуе Адд Сервицес

Наша фабрика нуди услуге додавања вриједности, као што су експлозија пуцања, прецизно сечење цијеви, резање и ролање, израда прилагођених цијеви, цијеви за навијање, цијеви за брушење, премазивање и испитивање без разарања.

Техничка подршка

Наши инжењери и металурги су стручњаци за корозију, пукотине од корозије под притиском и термичку проводљивост. Они вам могу помоћи да одаберете најбољи материјал за вашу апликацију по најнижој цени.

 

Добродошли на емаил: инфо@схев-естеелпипе.цом